Hem | Om oss | Yrkesbeskrivningar | Intervjuer | Utbildningar | Söka jobb | Prao | Inlägg | Kontakt


Entreprenör

Utbildning

Magisterexamen i ekonomi

Min arbetsdag

Måndag

Idag har jag köpt in mer färg, papper och tejp till den modell som jag bygger på. När jag kom hem så började jag klippa och klistra. Arbetet var riktigt petigt. Jag är ingen modellbyggare, men det jag gör måste se professionellt ut, så jag var tvungen att koncentrera mig maximalt hela tiden. Det är viktigt att modellen blir så bra som möjligt. Arbetet med modellen/prototypen tog hela dagen.

Tisdag

Idag fortsatte jag mitt modellbygge. Konstruktionen börjar likna något nu. Det känns skönt att göra framsteg! Det är också roligt att se ett konkret resultat av mitt arbete. På eftermiddagen avbröt jag mitt modellbygge och gjorde research om olika marknader. Jag surfade runt på Internet och laddade ner rapporter som jag sedan läste. Jag gick också in på Youtube och tittade på videor för att få en bättre uppfattning om den marknad jag riktar mig mot.

Onsdag

Idag fortsatte med mitt modellbyggande hela dagen. Det är viktigt att modellen blir så bra som möjligt då jag ska demonstrera den för potentiella investerare. Det är alltid bra att använda sig av en modell när man försöker samla in pengar till ett projekt. Allt blir så mycket klarare då.

Torsdag

Idag färdigställde idag min första modell. Jag har målat klart den och tycker att den ser riktigt fin ut. Därefter fortsatte jag mitt research om olika marknader. Jag har under dagen börjat skriva sammanfattningar om de marknader som företaget kan vända sig till. Det finns en hel del olika marknader som företaget kan vända sig till så jag har mycket arbete framför mig.

Fredag

Idag så arbetade jag med företagets hemsida. Jag har arbetat mycket med hemsidan, men ändå inte lyckats få till den. Tyvärr är min budget så begränsad så att jag har svårt att köpa in de datorprogram jag behöver. På eftermiddagen fortsatte jag att skriva på min affärsplan. Jag skrev en sida om företagets prissättningsstrategi.


Copyright ©2008 Ibis Innovation
All rights reserved